PERHATIAN : Khusus Untuk Golongan Professional, Ejen Produk dan Ushawan Yang Nak Tambah Pendapatan...

Bagaimana Nak Raih Bonus RM1.168 JUTA
Dalam Masa 36 Bulan Sahaja

Melalui Bisnes Yang Proven, Evergreen & Sentiasa Ada Permintaan Dalam Ekonomi Sekarang


1 November 2023 | 9 Malam |
Virtual Melalui ZoomDaftar Sekarang! Webinar akan bermula dalam masa :

Days
Hours
Minutes

YURAN : RM300 RM19

*Promosi untuk 50 peserta TERAWAL SAHAJA!


PROMOSI TINGGAL

34

Tiket Sahaja Lagi

Adakah Anda Ada Ciri-Ciri Ini?

Sekiranya Ya, Webinar Ini Adalah Khas Untuk Anda!


Anda Bakal Mengetahui Bagaimana Seorang Yang Dulunya Hidup Susah Telah Memecahkan Rekod 70 Tahun Industri Dengan Mencapai MDRT Dalam Masa 9 Hari Sahaja dan Buat Sekali lagi MDRT Pada Tahun Berikutnya.

Kenali Presenter Webinar Anda

Ahmad Radhi Zakaria

Ahmad Radhi Zakaria adalah pengasas Ar Raaed Advisory, sebuah agensi dalam AIA Malaysia. Beliau berjaya memecah rekod dalam AIA kerana mencapai MDRT (Million Dollar Round  Table) dalam masa 9 hari sahaja dan Juara Teratas Malaysia Takaful Association pada 2018.

Pencapaian menakjubkan beliau dalam AIA Malaysia hanya dicapai dalam tempoh 1  tahun menjadi Life Planner dan beliau mendaki tangga dengan baik dengan turut menjadi Penolong Pengurus Unit dan Pengurus Unit – dua kenaikan pangkat dalam masa 2  tahun.

Ar Raaed dianugerahkan Agensi Million Dollar Agency pada tahun 2020, 2021 & 2022  dan Ahmad Radhi dilantik sebagai Pengurus Unit baharu. Ahmad Radhi telah berjaya membimbing 58 Perancang Hayat berdedikasi termasuk 1 MDRT.Misi beliau adalah untuk mewujudkan lebih ramai pemimpin dan MDRT seperti beliau.

Tak PERCAYA?

Ar Raaed Sudah Berjaya Melonjakkan Nama Ramai Perunding Insurans Yang Buat Passive Income 5 Angka

AMARAN!
INI MUNGKIN BOLEH TRIGGER ANDA!

Kami Nak Share Result Pendapatan Perunding Insurans Dibawah Seliaan Kami Yang Tak Disangka-Sangka Boleh Dicapai

(Walhal Mereka Sendiri Pun Tak Percaya Bila Tengok Screenshot Ini)

EXPOSED!
Pendedahan Berani Business Partner Yang Menggunakan Peluang Besar Dalam Ar Raaed Advisory Sehingga Raih Pendapatan 5 Angka Sebulan!

(Tekan Play Video Di Bawah)

Tamatkan Program Dalam 18 Bulan Bersama ArRaaed

Nazli berjaya tamatkan program elite AIA dengan bimbingan dari ArRaaed sepenuhnya dan berjaya memperoleh bonus dari AIA bernilai RM1.168 JUTA!

(Nadzli, Ex Banker)

Jana Income RM10,000 Sebulan Hanya Dalam Masa 90 Hari

7 Tahun Rejaie di dalam industri takaful tetapi tidak berjaya capai income 5 angka sebulan. Tetapi hanya dalam masa 3 bulan bersama ArRaaed, dia berjaya memiliki income RM10,000 sebulan. Dalam industri takaful ni, yang paling penting adalah siapa leader kita. Leader ArRaaed adalah seorang yang dah berjaya dan terbukti

(Rejaie, Ex Banker)

Industri Ini Tiada Tarikh Persaraan & Income Pasif Lagi Tinggi Dari Income Aktif!

Sal memilih untuk sertai industri takaful melalui ArRaaed adalah kerana agensi ini diketuai oleh seorang yang sangat capable untuk bantu sal achieve "Big Why"

(Salzairema, Ex Executive Corporate)

Sebelum Anda Malas Nak Baca Dan Nak Tinggalkan Page Ini, Tanya Diri Anda:

Bukan nak condemn tapi SEMUA ORANG tengah ‘Menderita’ tengok duit gaji habis untuk belanja dan komitmen tapi takde simpanan dan pelaburan?

Setakat naik RM100 ke RM200 tu rasa cukup ke nak ada lifestyle yang anda nak?

Nak bisnes kena ada modal tapi kalau pulangan yang dapat ciput je, macam mana nak ada simpanan kewangan besar? Macam mana beli apa yang anda impi-impikan sejak dulu lagi?

Sebab Itu Anda Perlu Daftar Webinar Ini Sekarang Kerana :

Kami akan kongsikan potensi sebenar untuk menjana pendapatan sebagai businss partner kami (bukan 1 cara tapi 3 cara untuk dapat income berganda ganda!

Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana Business Partner kami boleh buat income 5 angka walaupun hanya bekerja 3-5 jam sehari sahaja (ada seorang business partner sampai tidak tahu nak buat apa sebab TERLALU BANYAK MASA TERLUANG tapi DUIT SENTIASA ADA)

Anda akan mengetahui cara untuk mencapai impian percutian ke mana mana destinasi di luar negara

YURAN : RM300 RM19

*Promosi untuk 50 peserta TERAWAL SAHAJA!


PROMOSI TINGGAL

19

Tiket Sahaja Lagi

Buat Pertama Kalinya,
Founder Ar Raaed Akan Dedahkan ‘Teknik Rahsia Menjana Pendapatan RM36K Sebulan Hanya Di Dalam Webinar!

Sebenarnya Founder Ar Raaed, Ahmad Radhi Dah Sediakan Formula Yang Lengkap Untuk  Membantu Ramai Perunding Insurans Buat Passive Income 5 Angka!

Formula Ini Lengkap Dengan:

✅ Roadmap Untuk Berjaya

✅ Tools, Materials dan Support System Yang Lengkap Untuk Orang Yang Baru Bermula

✅ Personal Coaching Bersama Ahmad Radhi dan Banyak Lagi

So Apa Sebenar Peranan Ar Raaed Advisory?

Kami Adalah Agensi Di Bawah AIA Public Takaful. Kami Mempunyai Lebih 7 Tahun Pengalaman. 

Banyak Kejayaan Dicapai Oleh Perunding Insurans Kami Sehingga Pelbagai Anugerah Berprestif Daripada AIA dan Malaysia Takaful Association (MTA).

Kenali Ar Raaed Advisory

"Serious La Jual Takaful, Tapi Apa Bezanya Dengan Agensi Lain?"

Kami Faham Anda Skeptikal Dengan Ejen Takaful. Tapi Dengan Ar Raaed Advisory, Kami Dah Melahirkan Business Partner Yang Professional, Berintegriti Dan Berkualiti Hasil Dengan 'Formula Ladder' RM1.168 Juta Dalam 3 Tahun Kami.

So Sekarang, Anda Ada 3 Pilihan Sahaja...

Pilihan Pertama

Tidak buat apa-apa, masih skeptikal dengan potensi menjadi Life Planner atau ejen insurans dan hanya menganggap karier ni tiada masa depan.

Mungkin anda ada pengalaman atau pernah dengar cerita daripada kawan-kawan atau ahli keluarga.

Terus tanam rasa cemburu dan iri hati melihat orang lain dapat hadiah travel luar negara, menang rewards dalam agensi insurans dan ada income lebih besar daripada anda…

Pilihan Kedua

Nak cuba explore sendiri potensi sebagai Life Planner atau ejen insurans, nak belajar sendiri tanpa ada guide dan mentor.

Nak ada pengalaman buang masa dan duit untuk jadi Life Planner.

Sengaja nak biarkan diri anda terus buat kerja yang ada sekarang walaupun tahu income yang ada sekarang tak cukup nak bagi lifestyle yang anda nak.

Masih terus nak join skim-skim pelik yang boleh buat duit segera walaupun anda tahu banyak yang menipu orang…

Pilihan TERBAIK 👍

Anda beri peluang kepada diri sendiri, hadir ke webinar ini, dengar sendiri perkongsian orang yang telah berjaya dan ketahui sendiri bagaimana Ar Raaed Advisory boleh membantu anda mencapai impian yang anda inginkan. 

Daftar Penyertaan Ke Webinar dan Anda Berpeluang Memenangi
FREE GIFT Bernilai RM1496

(Terhad Kepada 20 Orang Peserta Terawal Sahaja)

PERCUTIAN KE BANGKOK DITAJA OLEH SYARIKAT

KLIK DI BAWAH UNTUK MENDAFTAR

Hari
Jam
Minit

YURAN : RM300 RM19

*Promosi untuk 50 peserta TERAWAL SAHAJA!


PROMOSI TINGGAL

19

Tiket Sahaja Lagi

RM19 sahaja untuk seorang peserta

 Webinar kali ini adalah Live. Jadi saya harap anda dapat luangkan masa.

Ya, sekiranya anda ingin join industri takaful yang memang proven ada permintaan, inilah tempatnya. Anda akan mengetahui Formula Ladder yang tidak didedahkan oleh mana-mana agensi di luar sana, hanya di Ar Raaed sahaja.

Kami akan jelaskan secara terperinci di dalam webinar nanti

Disclaimer :

Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site arraaed.com.my is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website and for other purposes described in our privacy policy.

Individual results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are by real people, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Privacy : We will not use personal information provided by our customer for any purpose other than shipping and contact, not transfer or provide to a third party.

Terms & conditions : By visiting out site/ or purchasing something from us, you engage in our “service” and agree to be bound by the following terms and conditions.